Info palveluntarjoajille

Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi

Avasimme juuri juhlijoiden oman verkkokaupan juhlahuuman rinnalle. Huumashop.fi – verkkokaupasta löydät kaiken tarvitsemasi, oli kyseessä sitten: häät, synttärit, tyky-päivä, polttarit, virkistysilta, valmistujaiset, euroviisu-ilta, kesäjuhlat, valmistujaiset, allasbileet tai mikä tahansa muu kissan ristiäinen.

Verkkokaupasta löytyy jopa palvelut kategoria, josta löydät erilaisia paketteja esimerkiksi polttareita tai yritysjuhlia ajatellen. Pääset kyseisessä kategoriassa myös kontaktoimaan suoraan palveluiden tuottajat ja tarjoajat. Mukana on niin luxus-vene ajeluita kuin photo booth seiniä ja valokuvaajia.

Kun liityt kanta-asiakkaaksi ja uutiskirjeen tilaajaksi – saat verkkokaupassa myynnissä olevista tuotteista -10% kanta-asiakas alennuksen, pysyvästi! Kannattaa siis liittyä mukaan Huumalaiseksi, sillä se on täysin ilmaista. Huumalaisena (kanta-asiakkaana) saat myös tietoa tulevista tapahtumista, uusista mukaan lähteneistä palveluntarjoajista ja yrityksistä sekä eri yritysten käynnissä olevista kampanjoista – suoraan sähköpostiisi! Näin varmistat, ettet missaa Suomen cooleimpia ja hauskimpia tempauksia ja tapahtumia tai erikoisalennuksessa olevien tuotteiden kamppiksia.

Muistathan seurata meitä myös instassa @huuma_finland jossa teemme mm. erilaisia tempauksia ja yllätyksiä ihmisille sekä esittelemme eri tuotteita ja palveluntarjoajia.

Ihanaa alkavaa kesää ja tsemppiä kaikille kesän 2024 aikana naimisiin aikoville!!!

Vinkkaa ystävälle

Yhteydenottolomake