Info palveluntarjoajille

Palveluntarjoajalle

Usein kysytyt kysymykset
Miksi mukaan lähteminen kannattaa?

Juhlahuuma.fi – sivusto on uusi alusta ja palvelu hää-ja juhlapalveluita tuottaville yrityksille.

Toimintamme tarkoitus on lisätä palveluntarjoajien näkyvyyttä ja samalla helpottaa asiakkaita löytämään tarvitsemansa palvelut. Tuomme erilaisia juhlapalveluita etsivät ja juhlapalveluita tuottavat yritykset yhteen.

Juhlahuuman parissa työskentelee useita myynti-ja markkinointialan ammattilaisia sekä mainospuolen osaajia.

Palveluntarjoajilla on valittavanaan kolme eri palvelupakettia, joiden sisällöt poikkeavat toisistaan palveluntarjoajan tarpeen ja halutun tavoitteen mukaisesti.

Peruspaketti soveltuu yrityksille, jotka haluavat kasvattaa näkyvyyttään kohderyhmälleen.

Premium-paketti soveltuu yrityksille, jotka haluavat nostaa enemmän näkyvyyttään etusivunostojen ja joukkomainonnan avulla. 

Pro-paketti puolestaan soveltuu parhaiten yrityksille, jotka haluavat maksimoida näkyvyytensä niin sivustolla kuin sosiaalisessa mediassakin yksilöidyn ja maksetun mainonnan avulla.

Premium-ja Pro-asiakkaana, voit myös halutessasi lisätä ”alennustarran” kohteellesi ja tehdä tämän myötä kohteesta entistä houkuttelevamman kohderyhmän silmissä.

Premium-ja Pro-asiakkaana saat myös lisättyä yksittäisiä tuotteita esille Juhlahuuman omaan verkkokauppaan Huumashop.fi sivustolle. Tämä tehostaa yrityksen myyntiä yksittäisten tuotteiden osalta. Nämä tuotteet ovat ainoastaan esittelyssä verkkokaupassa, eikä niitä ole mahdollista ostaa verkkokaupan kautta. Tuotteista kiinnostuneet asiakkaat ohjataan jättämään yhteystiedot tuotetta tarjoavalle Premium- tai Pro-palveluntarjoajalle.

Sivustolla on kuukausittain tuhansia kävijöitä ja lisäksi mainostamme sivustolla mukana olevia palveluntarjoajia myös sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa tapahtumissa.

Lisäämällä oman yrityksesi tiedot mukaan sivustolle – maksimoit näkyvyytesi juhlijoiden keskuudessa ja tulet osaksi Juhlahuuma perhettämme.

Kuinka liittyä jäseneksi palveluun?

Voit rekisteröityä jäseneksi tämän linkin kautta. Palvelupakettien sisällöt ja erilaiset vaihtoehdot löydät hinnastosivullamme. Luo tämän jälkeen itsellesi käyttäjätunnus ja salasana sekä tutustu palvelun sopimusehtoihin ja tietosuojaselosteeseen. Laskutustietojesi merkitsemisen jälkeen olet valmis lisäämään ilmoituksen. 

Kuinka voin jättää ilmoituksen?

Voit jättää ilmoituksia ja ostaa uusia palvelupaketteja rekisteröitymisen jälkeen. Tätä varten sinun tulee kirjautua sisään palveluun. Täytä ensin laskutustietosi ja tämän jälkeen pääset valitsemaan haluamasi palvelupaketin ja täyttämään ilmoituksen tiedot. 

Mistä löydän hinnaston?

Kaikkien palvelupakettien hinnastot löydät kootusti täältä. Voit tutustua hinnastoihin ja palvelupaketteihin, kun olet rekisteröitynyt palvelumme käyttäjäksi ja kirjautuneena sisään.

Voinko muokata ilmoitustani itse?

Voit muokata ilmoitustasi kirjautumalla sisään luomillasi tunnuksilla. Näet omatilistä kaikki jättämäsi ilmoitukset ja pääset vapaasti muokkaamaan ilmoituksesi tietoja niin usein kuin haluat! 

Haluan kertoa tiedon, jota ei ole merkitty valmiisiin valintaikkunoihin. Mitä teen?

Tärkeimmille tiedoille asiakkaan haun kannalta on merkitty omat kenttänsä. Mikäli haluat kertoa muita tietoja, voit kertoa niistä kohdassa ”Vapaa kuvaus”. 

Mikäli haluat ilmoittaa tietoja liittyen ajanvaraukseen. On sille oma ”Lisätietoja” kenttänsä. 

Huuma Tapahtumat Oy - Tietoa Meistä

Huuma Tapahtumat Oy on vuonna 2018 perustettu yritys.  Olemme yrityksenä keskittyneet erilaisiin juhla-aiheisiin palveluihin, tapahtumiin ja alustoihin.

Meille on kunnia olla osana ihmisten tärkeitä hetkiä ja kehittämme jatkuvasti toimintaamme entistä paremmaksi, huomioiden niin asiakkaiden kuin yritystenkin tarpeet.

Yrityksen ovat perustaneet vuonna 2018 yrittäjät Katariina Hellman ja Tessa Tulisalo. Kipinä alalle syntyi Katan omista hääjuhlista ja niihin hankittujen tarvikkeiden sekä palveluiden saatavuudesta. Toiminta aloitettiin aluksi tuolihuppuja ja muita häätarvikkeita vuokraamalla, mutta idea on matkan aikana kehittynyt aina hää-ja juhla-alan yrityksille tarjottavaan alustaan saakka. Olemme matkan aikana saaneet kunnian olla osallisena satojen hääjuhlijoiden matkassa. Unohtamatta muita erilaisia yritys-ja juhlatapahtumia. Lisäksi tuotamme erilaisia digi-ja mainospalveluita yrityksille.

Juhlahuuma – alustaa käyttää jo kymmenet eri hää-ja juhla-alan ammattilaiset osana työvälineitään ja markkinointikanaviaan.

Ryhtymällä Huumalaiseksi – saat ensimmäisenä tiedon uusista sivustolta löytyvistä tuotteista, palveluista, palveluntarjoajista, tapahtumista sekä blogiartikkeleista. Tilaa uutiskirje tästä

Valikko

Yhteydenottolomake