Rakkaalle Juhlahuuma – yhteisöllemme <3

Artikkeli julkaistu 11/10/2024
Kategoria: Uncategorized

Hei Juhlahuuma-yhteisö!

Kiitämme lämpimästi teitä kaikista unohtumattomista juhlista ja hetkistä, joita olemme saaneet jakaa kanssanne. Haluamme ilmoittaa, että 30.11.2024 alkaen keskitymme palvelemaan teitä ainoastaan uudistuvassa Huumashop.fi-verkkokaupassa sekä tuolihuput.fi-sivustolla. Tämän myötä Juhlahuuma.fi-sivuston toiminta päättyy, mutta juhlatunnelma jatkuu Huumashopin kautta entistäkin laajempana ja inspiroivampana!

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

  • Löydät jatkossa kaiken tarvitsemasi juhlatarvikkeet, koristeet ja palvelut suoraan Huumashop.fi:stä. Sekä myös paljon semmoista, mitä ei sieltä vielä löydy.
  • Juhlahuuma.fi-sivuston kanta-asiakkaille tarjoamme -10 % pysyvän alennuksen Huumashop.fi – verkkokaupassa rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi.
  • Palveluntarjoajille takaamme sujuvan siirtymän uudelle alustalle, jossa yhteistyömme voi jatkua entistäkin vahvempana.

Tervetuloa mukaan jatkamaan juhlahuumaa kanssamme pian uusiutuvalle Huumashop.fi – sivustolle! Meille on tärkeää, että juhlistasi tulee juuri sellaiset kuin olet aina toivonut, ja Huumashop tarjoaa kaiken tämän saman katon alla – helposti ja nopeasti.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua siirtymisessä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@huumashop.fi.

Ystävällisin terveisin,
Huumashop.fi ja Juhlahuuma.fi tiimi

Vinkkaa ystävälle

Yhteydenottolomake