Info palveluntarjoajille

UUSI KATEGORIA AVATTU! Teidän yrityksenne tähän?

0
0.0/5
-

Varaa veloitukseton demoesittely!

Voit lähettää palveluntarjoajalle suoran viestin koskien esimerkiksi vapaita aikoja juhlien järjestämiseen. Palveluntarjoaja on sinuun yhteydessä madollisimman pian.

Etu- ja sukunimi *
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Viesti

Vapaat ajankohdat

Täytä yhteydenottolomake ja jätä meille yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä palvelumme esittelyn merkeissä.
Voit myös varata suoraan demoajan TÄSTÄ!
Vaihtoehtoisesti pääset suoraan hyödyntämään palveluitamme rekisteröitymällä käyttäjäksi ja lisäämällä yrityksesi tiedot järjestelmään. Pääset kokeilemaan palveluamme kuukauden ajaksi täysin veloituksetta, ilman sitoutumisia.
Rekisteröidy suoraan käyttäjäksi TÄSTÄ

Jätä alustavavaraus

Etu- ja sukunimi *
Ajankohta
Minulle sopivat myös muut päivät
Sähköpostiosoite
Lisätietoa hinnoittelusta

Hinnoittelukäytäntömme

Tämä on juhlahuuman oma mainos. Hinnoittelumme: 19€ - 129€ / kk, palvelupaketista riippuen. Ensimmäinen kokeilukuukausi veloituksetta, ilman sitoutumisia. Rekisteröitymällä veloituksetta sivuston käyttäjäksi, pääset näkemään koko hinnaston ja lukemaan tarkempaa tietoa palvelupakettiemme sisällöistä. Ei edellytä palvelupaketin tilaamista.

Kuvaus

Tämä on uusi kategoria. Otamme nyt ilmoittautumisia vastaan tähän kategoriaan. Oletko korujen ja muiden asusteiden parissa toimiva yrittäjä? Ehkä korusuunnittelija tai käsilaukkujen valmistaja? Tämä kategoria on teille. Koetko työläänä jatkuvan esillä olemisen, palveluidesi myymisen ja mielenkiintoisen sometuotannon rakentamisen? Ehkä vähän kalliinakin? Yhdessä olemme vahvempia ja mainostaminenkin on edullisempaa yritystä kohden. Tilaamalla huumashop.fi – sivuston palvelupaketin, saat kohderyhmäsi huomion. Yhteistyössä kanssamme, pääsette esittelemään niin yritystänne, palveluitanne kuin tuotteitannekin pian avattavassa huumashop.fi – verkkokaupassa. Asiakas taas löytää palveluntarjoajat saman katon alta. 🎉 ”Jätä yhteydenottopyyntö”-lomakkeella voit ilmaista kiinnostustasi palvelusta. Tämä ei sido mihinkään.  Olemme teihinpäin yhteydessä mahdollisimman pian juuri yrityksellenne sopivimman yhteistyöehdotuksen kanssa. KERROTHAN LOMAKKEELLA:

Yhteyshenkilön sekä edustaman yrityksen nimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Viesti-kenttään seuraavat tiedot; Mitkä päivät / kellonajat olette pääsääntöisesti tavoitettavissa? 
HUOM! Yhteydenottopyyntö ei sido yritystä vielä mihinkään. Otathan herkästi yhteyttä! ____________________________________________________________________________________________________________________ NYT PYSTYT HYÖDYNTÄMÄÄN PÄÄSIÄISKAMPANJAA! Saat -50% kaikista palvelupaketeistamme koko vuodeksi, kun tilaat 31.3.2024 mennessä. ____________________________________________________________________________________________________________________

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Yhteydenottolomake