Info palveluntarjoajille

Villa Näsirinne

0
0.0/5
Näsirinteentie 23 Ylöjärvi

Voit lähettää palveluntarjoajalle suoran viestin koskien esimerkiksi vapaita aikoja juhlien järjestämiseen. Palveluntarjoaja on sinuun yhteydessä madollisimman pian.

Etu- ja sukunimi *
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Viesti

Vapaat ajankohdat

Ota yhteyttä meihin numeroon +358469378471 tai sähköpostiin  helena.suo@hotmail.com taikka viestitä facebookin tai Instagramin kautta niin autamme mielellämme varausten ja kysymysten kanssa. 

https://www.facebook.com/villanasirinne/

https://www.instagram.com/villa.nasirinne/

Varaa tutustumiskäynti

Etu- ja sukunimi *
Ajankohta
Minulle sopivat myös muut päivät
Sähköpostiosoite
Lisätietoa hinnoittelusta

Hinnoittelukäytäntömme

Päärakennus 1200 euroa Tanssitalo 1000 euroa Päärakennus ja tanssitalo 2000 euroa Sauna ja takkatupa 200 euroa 2 saunaa ja takkatupa 400 euroa Pöytäliinan vuokra 25 euroa kappale

Kuvaus

Suomen luonnonkauneuden keskellä sijaitseva viehättävä jugend-ajan huvila, hääpaikka, lupaa tehdä hääpäivästästänne unohtumattoman. Metsän maalaismainen viehätys ja upeat näkymät Näsijärven saaristoon luovat unenomaisen ympäristön ja takaa sadunomaiset hää juhlinnot. Yli sata vuotias huvila seisoo rinteen kärjessä, suuren jug-end tyylisen ruokasalin ikkunat kohti järveä tarjoaa arvokkaan kokonaisuuden ja mahtavat päitteet ja tilaa on myös tanssia salissa. Ruokailun ja puheiden ym juhlimisen jälkeen voi siirtyä jatko juhlille suureen tanssi taloon mistä löytyy orkesterikoroke sekä baari. Näsirinteellä voi myös järjestää vihkimisen, joko järven rinteellä somassa huvimajassa taikka korkeiden mäntyjen äärellä tai vaikka laiturilla veden ääressä. Huvilan historiallinen ja metsäisen rannikon ympäristö sekä rantasaunan laiturit antavat upeat puitteet valokuvauksille. Näsirinteellä on myös majoituspaikkoja jos vieraat tulevat kaukaa ja haluavat päästä hetken pitkäkseen. Saunankin voi lämmittää jos tekee mieli kulttuuriperinteitä häihin. Tämä suomalainen hääpaikka takaa ainutlaatuisen kokemuksen. Suunnitteletpa sitten intiimejä häitä tai oikein sukujuhlia, tämä paikka on täydellinen valinta  maagiseen kokemukseen. Villa Näsirinne ja  Suomisten perhe on vuodesta 95 isännöinyt hääjuhlia, ja kokenut monenlaisia kokonaisuuksia ja siksi tarjoamme lämminhenkisesti avustusta jotta teidän juhlapäivä sujuu huoletta. Tervetuloa Näsirinteelle!

Löydät enemmän kuvia meidän Facebook (Villa Näsirinne) ja Instagram (@villa.nasirinne) sivuilta. 

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Yhteydenottolomake