Info palveluntarjoajille

Whole Lotta Love Productions – Valo- ja videokuvaus

0
0.0/5
premium
Helsinki

Whole Lotta Love Productions ikuistaa hääpäivänne juuri haluamallanne tavalla. Palvelun konsultointi mahdollista myös videopuhelimen välityksellä ja se ei vielä sido mihinkään.

Voit lähettää palveluntarjoajalle suoran viestin koskien esimerkiksi vapaita aikoja juhlien järjestämiseen. Palveluntarjoaja on sinuun yhteydessä madollisimman pian.

Etu- ja sukunimi *
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Viesti

Jätä alustavavaraus

Saat -5% alennuksen

Lisätietoa hinnoittelusta

Hinnoittelukäytäntömme

1200

Kuvaus

Whole Lotta Love Productions tekee sekä häävalo- että videokuvauksia. Palveluita on mahdollista ostaa yhdessä tai erikseen ja koota omien tarpeiden mukainen paketti. Whole Lotta Love Productions on alunperin erikoistunut nimenomaan videopalveluihin ja kokemusta löytyy useammalta vuodelta myös kansainvälisesti. Hääpäivänä tapahtuu paljon asioita, on esim. puheita, tanssia, musiikkiesityksiä ja muistot haalistuvat yllättävän nopeasti.  Videokuvaus mahdollistaa sen, että pääset aina palaamaan takaisin hääpäivääsi. Valokuvaus toimii myös dokumentaarisena taltiointina ja hääpotretit tehdään aina huolella. Häitä on aina kunnia päästä toteuttamaan ja asiakkaan toiveita pyritään toteuttamaan mahdollisimman kattavasti.

Lisätietoja hinnoista ja paketeista nettisivuilta (tai mailitse): https://wholelottaprod.com/pricing/

Täältä pääsee näkemään videoita: https://wholelottaprod.com/videos-3/

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Yhteydenottolomake