Info palveluntarjoajille

Jääkappeli – Arctic SnowHotel

0
0.0/5
Lehtoahontie 27, 97220 Sinettä

Arctic SnowHotel on avoinna talvikaudella 15.12 - 31.3. Lumihotellin sisältä löytyy jääkappelin lisäksi 20 uniikkia hotellihuonetta, jääbaari sekä jääravintola. Tarjoamme hääparille ja heidän vierailleen 10 % alennuksen majoitushinnoista sekä lasi-igluissa että lumihotellissa.

Voit lähettää palveluntarjoajalle suoran viestin koskien esimerkiksi vapaita aikoja juhlien järjestämiseen. Palveluntarjoaja on sinuun yhteydessä madollisimman pian.

Etu- ja sukunimi *
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Viesti

Varaa tutustumiskäynti

Lisätietoa hinnoittelusta

Hinnoittelukäytäntömme

* Pelkän Jääkappelin vuokraus 450 € * Sisäänpääsylippu lumihotelliin + onnittelumalja (15.12.-31.3) pelkän Jääkappelin vuokrauksen yhteydessä 29 € / hlö * Jääkappelin vuokraus, kun hääjuhla järjestetään Arctic SnowHotelilla 350 € * Kotaravintolan tilavuokra 2500 € * Lumikartanon tilavuokra 1000 €

Kuvaus

Häät Arctic SnowHotelilla
Oletko unelmoinut talvihäistä? Vihkiminen onnistuu Arctic SnowHotelin Jääkappelissa ja hääjuhla voidaan järjestää joko Kotaravintolassa (max 100 henkeä) tai Lumikartanossa (max 150 henkeä). Sekä vieraat että hääpari voivat majoittua lasi-igluissa ja/tai lumihotellissa.

Kaunis Jääkappeli sijaitsee Arctic SnowHotelin sisällä ja uusi kappeli tehdään joka vuosi, joten se myös näyttää erilaiselta joka talvi. Ulkolämpötilasta huolimatta lämpötila Jääkappelissa on aina 0 ja -5C asteen välillä, joten vieraita on hyvä ohjeistaa pukeutumaan lämpimästi.

Vihkiminen on mahdollista ajalla 15.12.–31.3. Kappeliin mahtuu istumaan noin 40–50 henkilöä (sen vuotisesta kappelista riippuen) ja lisäksi kappelin takaosaan mahtuu vieraita myös seisomapaikoille. 

Kauttamme voitte varata pelkän kappelin + onnittelumaljat (drinkit jäälaseista / kuohuviinit / kuumat juomat tarjoillaan Jääbaarissa tai juhlatilassa, mikäli juhlat jatkuvat Lumikartanossa tai Kotaravintolassa) ja voitte itse varata papin kirkollista vihkimistä tai maistraatin siviilivihkimistä varten.

Jos haluatte päästä helpommalla, voimme myös varata papin / maistraatin ja hoitaa järjestelyt puolestanne. Mikäli teillä on toiveena hääseremonia vain teille kahdelle, henkilökuntamme voi tarvittaessa toimia todistajina.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Yhteydenottolomake