Info palveluntarjoajille

Hää DJ – Viihdevuokraamo – DJ JBC

0
0.0/5
Keskitie 17 37560 Lempäälä

Vapaita viikonloppuja löytyy vielä kesälle 2024 ja etenkin kesälle 2025!

Voit lähettää palveluntarjoajalle suoran viestin koskien esimerkiksi vapaita aikoja juhlien järjestämiseen. Palveluntarjoaja on sinuun yhteydessä madollisimman pian.

Etu- ja sukunimi *
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Viesti

Jätä alustavavaraus

Lisätietoa hinnoittelusta

Hinnoittelukäytäntömme

Hinnat alkaen 790 €. Kaikki hää DJ juhlapakettimme sisältävät laadukkaan äänentoiston, mikrofonin sekä näyttävät lava- ja tunnelmavalot.

Kuvaus

Laadukkaat hää DJ palvelut kokemuksella ja ammattitaidoilla! Hää DJ soittaa tunnelmamusiikkia mielellään jo silloin, kun hääpari ja vieraat saapuvat juhlapaikalle. Ruokailun ja kahvihetken tunnelmamusiikista vastaa myös DJ. Varaamalla ammatti DJ:n huolehtimaan musiikista häihin, on hääparilla yksi huolenaihe vähemmän. DJ:n esiintyessä hääjuhlassa, ei hääparin tarvitse suunnitella omaa soittolistaansa. Vuosien kokemuksen kautta DJ saa rakennettua juhlaan hääparin haluaman omanlaisen ja persoonallisen tunnelman. Hyvä hää DJ osaa lukea yleisöään ja tietää kuinka bileet saadaan polkaistua käyntiin jo ensi tahdeista. Pitkä kokemus soittamisesta, juontamisesta ja esiintymisestä on harjaannuttanut pelisilmääni, kuinka juhlakansa saadaan viihtymään tanssilattialla yömyöhään. Asiakaspalveluni on aina joustavaa ja ystävällistä, sillä palvelen hääpareja henkilökohtaisesti. Varmistan että tärkeä päivä onnistuu myös musiikin osalta. Ennen juhlapäivää käymme läpi musiikkitoiveenne ja muut juhlaan liittyvät yksityiskohdat. Pukeudun hääjuhlaan aina tummaan pukuun tai tilaisuuden pukeutumiskoodin mukaisesti. Ohjelmistossani ovat niin vuosikymmenten takaiset hitit kuin listojen uutuudet. Häätanssit, valssit ja muut paritanssit ovat luonnollisesti halutessanne mukana. Äänentoisto ja mikrofoni ovat vapaassa käytössä pelien, leikkien ja puheiden pitämiseen koko häätilaisuuden ajan. Tunnelmavalot ja äänentoisto kuuluvat aina Viihdevuokraamon juhlapaketteihin. Kannattaa huomioida että suurin osa DJ palveluja tarjoavista yrityksistä ei sisällytä valoja peruspaketeissaan, vaan laskuttavat erillisen hinnan valoistaan. Valot ovat erittäin oleellinen osa luomaan tunnelmaa juhlapaikassa. Viihdevuokraamon Juhlapaketteihin valot sisältyvät aina!  

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Yhteydenottolomake