Info palveluntarjoajille

Elämysravintola Santamus

0
0.0/5
Joulumaantie 8, 96930 Rovaniemi

Voit lähettää palveluntarjoajalle suoran viestin koskien esimerkiksi vapaita aikoja juhlien järjestämiseen. Palveluntarjoaja on sinuun yhteydessä madollisimman pian.

Etu- ja sukunimi *
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Viesti

Varaa tutustumiskäynti

Lisätietoa hinnoittelusta

Hinnoittelukäytäntömme

Ravintolan yksityiskäytön minimiveloitus on 2500€, mutta summan voi käyttää ruokailuun, juomiin sekä saunoihin. Mikäli edellä mainittujen palveluiden summa täyttää 2500€, emme veloita yksityiskäytöstä erillistä tilavuokraa. Mikäli summa jää vajaaksi, erotus veloitetaan tilavuokrana.

Kuvaus

Unohtumaton elämysravintola kaikille aisteille
Etsitkö vähän erityisempää paikkaa, unohtumatonta ympäristöä maustettuna kultaisin elämyksin, tärkeälle kokoontumiselle, tai mukavalle illanvietolle? Tervetuloa salaperäiseen keloravintola Santamukseen vain 8 kilometrin päähän Rovaniemen keskustasta.

Ravintolasalin tunnelmallinen valaistus, sisustusmateriaalit kelo ja luonnonkivi yhdessä huolellisesti suunnitellun äänimaiseman kanssa luovat rustiikkisen ja Lapin luontoa huokuvan tunnelman.

Suunnittelemme kattaukset ja menut sydämellä Santamuksen tunnelmaan ja tilaisuutenne henkeen sopivaksi. Keittiömme suosii lähi- ja paikallisia sekä kauden raaka-aineita.

Esimerkkiohjelma:

  • Tervetulomaljat
  • Juhlaohjelmaa
  • Kullanhuuhdontaa ravintolan läpi virtaavassa purossa
  • 3-ruokalajin illallinen livemusiikin säestämänä
  • Jälkiruokayllätys
  • Tunnelmallinen saunaosasto kutsuu Saunaan ja ulkoilma jacuzziin

Santamus on isännöinyt vuosien varrella paljon ikimuistoisia, juhlijoiden toiveiden mukaan räätälöityjä yksityistilaisuuksia. Voimme sisällyttää ohjelmaan ruokailun, saunomisen, kullanhuuhdontaa, livemusiikkia… Takaamme, että mitä tahansa valitsettekin, luvassa on jotain ainutlaatuista.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Yhteydenottolomake