Info palveluntarjoajille

allparty.fi

0
0.0/5
premium
Könninkuja 3, 02880 Veikkola

Valikoimassa: Lahjat elämäsi juhliin: häät, kaste, merkkipäivät, valmistujaiset, rippijuhlat … Lisäpalvelut: Kaiverrukset

Voit lähettää palveluntarjoajalle suoran viestin koskien esimerkiksi vapaita aikoja juhlien järjestämiseen. Palveluntarjoaja on sinuun yhteydessä madollisimman pian.

Etu- ja sukunimi *
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Viesti

Jätä alustavavaraus

Kuvaus

Haluamme tarjota lahjoja jokaiseen makuun. Meiltä löytyvät muun muassa upeat lahjat hääparille, kalastajalle, metsästäjälle, syntymäpäiväänsä tai vaikka tupareitaan viettävälle. Myös kauniit baby shower ja kastelahjat kuuluvat valikoimiimme.

Tuotteisiimme on mahdollista saada myös yksilölliset kaiverrukset. Tuotteemme ovat hyvin laadukkaita tuotteita eri metalleista, kuten tinasta, teräksestä, lasista ja puusta.

Yrityksemme on toiminut lahjatavaroiden tuonti-, vienti- ja tukkukauppana jo yli 30 vuotta.  Käyttöesineemme ovat tullilaboratorion tutkimia eivätkä sisällä terveydelle haitallisia raskasmetalleja. Osa tuotteistamme on Designer Timo Kyllösen suunnittelemia. Timo on suunnitellut paljon erilaisia viikinki- ja luontoaiheisia esineitä, jotka sopivat niin käyttöön, lahjaksi kuin koristeeksikin. Muun muassa tyylikkäät hirvipikarit, kauniit juhlaruusut sekä jaloteräksestä valmistettu Nordic Chippendale aterinsarja ovat Timon käsialaa.

Toimitilamme  (myös noutomyymälä) sijaitsevat Veikkolassa, moottoritien varrella n. 30 kilometriä Helsingistä Turun suuntaan. Verkkokauppamme palvelee koko Suomea. Toimitukset nopeasti ja luotettavasti.  

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne puh. 09-2565 272 tai sähköpostilla info@allparty.fi.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Valikko

Yhteydenottolomake