Info palveluntarjoajille

Agroksenmäen holvikellari

0
0.0/5
Vanha talvitie 14, 00580 Helsinki

Voit lähettää palveluntarjoajalle suoran viestin koskien esimerkiksi vapaita aikoja juhlien järjestämiseen. Palveluntarjoaja on sinuun yhteydessä madollisimman pian.

Etu- ja sukunimi *
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Viesti

Varaa tutustumiskäynti

Lisätietoa hinnoittelusta

Hinnoittelukäytäntömme

1798

Kuvaus

Helsingin Hermannissa sijaitseva Agroksenmäen holvikellari on 150 vuotta vanha oluttehtaan varasto ja tynnyrintekijän verstas. Tämä lajissaan ainutlaatuinen, viisi metriä korkea luonnongraniitista holvattu 300 neliömetrin holvikellari on puoliksi maan alla. Lisäksi rakennuksessa on matalampaa aputilaa, tilat yhdistävä sadan neliön aula sekä keittiö. Holvikellariin saa tuoda omat juomat sekä oman cateringin, tarvittaessa autamme mielellämme catering-firman löytämisessä. Tila on anniskelualuetta.

Holvikellari luo tunnelmalliset puitteet erilaisille yritys-, teema-, hää- ja perhejuhlille, mutta soveltuu erinomaisesti myös näyttely-, kokous-, pop up- ja minimessukäyttöön. Tilaan mahtuu enimmillään 240 henkilöä, mutta parhaimmillaan tila on 70-150 henkilön tilaisuuksissa. Agroksenmäen holvikellarin tilavuokra vaihtelee viikonpäivän mukaan ja tilaa vuokrataan vuoden ympäri.

Tilavuokraan sisältyy:

  • 20kpl pöytä 80x180cm
  • 120kpl klaffituoli
  • Narikat 120 henkilölle
  • Valkokangas ja videotykki
  • Äänentoistolaitteisto
  • Kattava valojärjestelmä

Kaluste- ja somistevuokraamomme kautta saatte tilaisuuteenne helposti vuokrattua myös muut tarvittavat kalusteet ja somisteet.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Yhteydenottolomake